El dijous sant una taula ben gran de pastisseries es vam posar
mans a la massa a fer el pastís tradicional de Pasqua: la mona! Concretament
tres mones. La massa ja estava feta i partida en tres trossos. Primer vam sucar-la
d’almívar amb un pinzell perquè s’estovés una mica.
Després hi van posar mermelada de frambuesa ben untadeta
i amb molta cura. Seguidament hi vam posar els altres trossos al damunt. Vam
cobrir un parell de mones de Nocilla i l’altra de melmelada. Vam cobrir els
costats de bocins d’atmetlles.
Per acabar-ho de decorar hi vam posar cireres, fideuets
de xocolata i altres elements decoratius. També a cadascuna hi vam posar unes
quantes plomes i un ou de xocolata al mig ben gros. Les mones van quedar per
llepar-se’n els dits. Una presència fantàstica i un gust deliciós.
Autora: Rosalia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada