dijous, 24 de març del 2016

TALLER DE MONES: AMB LES MANS A LA MASSA

El dijous sant una taula ben gran de pastisseries es vam posar mans a la massa a fer el pastís tradicional de Pasqua: la mona! Concretament tres mones. La massa ja estava feta i partida en tres trossos. Primer vam sucar-la d’almívar amb un pinzell perquè s’estovés una mica.

Després hi van posar mermelada de frambuesa ben untadeta i amb molta cura. Seguidament hi vam posar els altres trossos al damunt. Vam cobrir un parell de mones de Nocilla i l’altra de melmelada. Vam cobrir els costats de bocins d’atmetlles.

Per acabar-ho de decorar hi vam posar cireres, fideuets de xocolata i altres elements decoratius. També a cadascuna hi vam posar unes quantes plomes i un ou de xocolata al mig ben gros. Les mones van quedar per llepar-se’n els dits. Una presència fantàstica i un gust deliciós. 

Autora: Rosalia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada